Meniu

Romania100. Povesti adevarate spuse pe viu

Confidentialitate

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal 

 

Utilizatorii www.microistoria.ro nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor (indiferent de natura acestor date si de modul de colectare) prin intermediul site-ului.
Site-ul nu raspunde pentru actualitatea/exactitatea/pertinenta continutului din alte site-uri care pot fi accesate prin intermediul său.

Cand vizitati site-ul www.microistoria.ro serverul inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Asociatia Română de Promovare a Artelor Spectacolului numai in scop de analiza de marketing si administrare baza de date abonati, precum si pentru a va putea informa despre noutățile legate de evenimentele ARPAS.

 

Drepturi de proprietate intelectuala


Continutul materialelor publicate prin intermediul site-ului, precum si elementele de grafica ale acestuia apartin ARPAS, cu exceptia cazului cand este mentionat expres altfel.
ARPAS si partenerii sai implicati in conceperea, producerea sau difuzarea continutului site-ului nu sunt raspunzatori pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din / in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau de catre utilizatori.


ARPAS nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru eventuale daune produse terminalelor internet ale vizitatorilor site-ului, inclusiv ca urmare a introducerii unor virusi, dar și ca urmare a:
•    accesarii, utilizarii sau descarcarii oricaror materiale (text, imagini video sau audio) de pe acesta.
•    accesului neautorizat sau utilizarii necorespunzatoare a serverelor noastre web securizate
•    întreruperilor sau încetarilor transmisiilor către și de catre www.microistoria.ro, oricaror erori, viruși de calculator, scripturi

Trojan sau alte software-uri care pot fi transmise sau prin  intermediul site-ului de către o terță parte și / sau orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului.


Site-ul permite utilizatorilor sai partajarea și publicarea conținutului disponibil pe acest site catre toate rețele sociale. Folosirea optiunilor site-ului pe care utilizatorii le au la dispozitie este in totalitate responsabilitatea acestora. Orice comunicari transmise prin intermediul retelelor sociale implicând prin link sau tagg www.microistoria.ro sunt în întregime responsabilitatea acestora și nu angajează în nici un fel ARPAS.

ARPAS isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului fara nicio informare prealabila a utilizatorilor.